dumdumdumdumdidumdum

Vilken mat äter du ofta? Pasta med fiskpinnar samt ketchup och creme fraich

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?  Det beror på situation coh hos vem jag är hos...

Var sitter du helst när du bloggar? I soffan i vardagsrummet

Köper du ofta triss?
Nej, kankse till någon i present en de va nog hundra år sen sist...

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Turkiet, Alanya. Jag och min kära syster var där 2005 tror jag de var..

Vilken kanal tittar du mest på? 3an och 5an...

Hard life..

Livet är hårt när man måste välja mellan IDOL och UGLY BETTY... Alla dessa premiärer denna vecka. Och One Tree Hill var super duper asbra !! "I am your mama now.." "no more nanny carrie!" Åh, jag blir så himla exalterad. Haha. Men det är verkligen verkligen verkligen min favorit serie.  Har sett säsongerna om och om igen och jag blir känslomässigt engagerad. I love it!

Anyhow.. Var i stan idag på lunch med tjejerna och så blev det lite shopping med. En gosig klänning,lite smink och sånt. Köpte även sladdar så jag kan kolla film via datorn på TVn men ena sladden var fel så måste fixa en ny imorgon. Kan iaf lyssna på musik via TVn nu. hehe.


Sweet tisdag

Godmorgon!

Sov ganska skönt inatt faktiskt när jag väl lyckades somna. Dagens planer är att plugga inför tentan imorgon samt en lunch med tjejerna. Vi brukar göra så, ha lunch innan tentan, men eftersom tentan imorgon är kl 8 på morgonen så hinns det inte med imorgon utan blir idag istället. Skönt med ett avbrott i allt pluggande. Hade tänkt träna men tror inte det hinns med. Känner att jag måste förbereda mig inför imorgon så jag tar nog träningen imorgon efter tentan istället.

Nu är det dags för frukost och ett nytt avsnitt av Onee Tree Hill. Enligt trailern så kommer det bli riktigt spännande. Jag vill så gärna berätta men det är ju inge kul om det är någon som fortfarande är inne i de svenska sesongerna...


all I ever wanted was to be an IDOL...

Kvällens planer är att fortsätta ta tag i plugandet och se på Idol. Tjejernas tur idag. Vet att Anna Bergendahl är mångas favorit. Jag gillar henne såklart, men favorit vet jag ej. Har inte fått så bra koll på tjejerna. Min stora favorit är Lars! Han är så klockren, han sjunger på ett eget sätt och har sån stor utstrålning. Imorgon är det hans tur.. 28 år och singel.. Kan det bli mer perfekt??



Dagens låt



Queen - These are the days of our lives

Sista framträdandet av Freddie Mercery innan han dog i aids. Gör låten så vacker men ändå så sorglig. Hans avsked.
Han var så sjuk att de bara kunde filma korta sekvenser av videon åt gången. Han dog ett par månader efter videon spelades in.


so what, i'm still a rockstar, i got my rock moves !

Goddag!
Haha, jag har fått nya grannar över mig som är araber lr något så nu varje dag hör jag arabisk musik på hög volym...
Inte för att själva musiken gör mig något, den kan vara ganska behaglig, men måste de spela så jävla högt varenda jävla dag? Jag har massa att lära in just nu och musiken stör mig. Samtidigt känner jag att jag inte kan gå och klaga sålänge de inte spelar jätte tidigt på morgonen eller jätte sent på kvällen..  Aja, kanske bara att acceptera och gunga med istället...

Hade resurstid i skolan idag, vi kunde ställa frågor inför tentan på onsdag och det var endel frågor såklart men jag kände dock inte att det gav mig så himla mycket... SKa sätta mig nu och fortsätta med de gamla tentorna så får vi se hur dey går på onsdag. Jag vet att det är massa snack om min tenta nu men det blir så, det är i stort sett det enda som finns i min hjärna förtillfället. Men efter onsdag är det över och jag hoppas vi ska fira lite där på kvällen. Gå på den gratis buffén och sen parta loss lite. Är ju ändå lediga på torsdagen innan den andra delen av kursen börjar på fredagen...

Anyway, fick mina skor från HM idag. Så sjukt snygga. Ankelbootsen med kilklack. Jag är kär. De är lite hårda men de ska nog mjuka upp sig när jag går in dom lite. Höööga, ca 10 cm men tackvare kilklacken är de så superlätta att gå i. Kanske blir mina partyskor på fredag.


Nej, nu dags att sätta igång med pluggandet. Hörs senare!

Hål i väggen

Så jäkla kul ! Så simpelt men så sjukt skoj. Jag garvar högt här hemma för mig själv..

Var på pilates förut och det va nog inte min grej. I alla fall inte den som finns här på campusgymmet. Alldeles för segt, blev kall och fick mest ont överallt så ingenting jag kommer fortsätta med tror jag. Hoppas istället på att Corepasset är bättre, ska försöka hinna prova det på tisdag.

Sitter annars och försöker plugga samtidgt som jag kollar på tv. Går helt ok, gör gamla tentor och jag får lite bredare förståelse. Men känns som jag skulle börjat med detta för en vecka sen. Men det får helt enkelt gå som det går på onsdag. Ska bara bli så skönt att ha tentan avklarad.

Godmorgon!

Sitter nu och äter frukost. Havregrynsgröt med russin i. Super mumsigt.  Blir ännu en pluggande dag idag. Segt, vill bara ha detta över nu. Är så trött på aktionspotentialer, nervsystem och allt vad det är. Bläh! Bara 3 dagar till sen är denna skiten över.

Ska förresten prova Pilates ikväll, ska bli spännande. Tror det kan vara perfekt för min rygg, nacke, knän, fötter osv. Ja, alla mina problemområden jag har. Stabilitet är vad min kropp behöver och jag tror att Pilates kan vara perfekt för det. Men det visar sig när jag vart där.

Friendship never ends

Åh, min kära, kära Sandy ringde mig ikväll. Hon var på visit i stockholm och jag blev SÅ super glad att höra hennes röst.
Baby, kom och hälsa på nästa helg! Jag längtar ihjäl mig efter dig!Hoppas, hoppas, hoppas!!






Too young to fall in love




Mötey Crüe - Too young to fall in love

En av mina absoluta favoriter med dom. Hur heta är inte Nikki och Tommy?! Jag är lycklig att jag nu har dem på min vägg i vardagsrummet. Det är som en dröm. Fattas bara Hives i mitten, har postern men måste ta mig ut till IKEA någon dag efter tentan och införskaffa en ram. kommer bli SÅ COOLT!!


Förutsägbart?

Det som skulle vara en lugn hemma kväll utvecklade sig till något annat. Gick över till Morine och Alinda för att kolla på film men som vanligt började partynerven rycka när Alinda spelade hög och bra musik. SÅ efter lite överläggning bestämde vi oss för att dra till kåren. Då var klockan drygt halv elva så när vi började röra oss mot kåren var vi alla nyktra. Suprise!
Hade dock emd oss lite vin att dricka påvägen och i kön som var så sjukt lång och framförallt trög. Men Alinda, hon är så jävla bra, fixade in oss före i kön. Hur bra var inte det ?!
Väl inne så utvecklade sig kvällen så jävla bra. Blir nästan alltid bäst när man har noll förväntningar och bara tar det som det är. Kul folk, sjukt bra musik. Sen de bytte ägare i somras så har musiken blivit helt sjukt bra! Jag säger bara Backstage!!

Det togs några bilder igår med de har inte kommit upp på hemsidan? Och den andra fotografen vet jag inte ens vilken sida han tillhör... Men jag delar med mig när jag hittar, om jag hittar.

Nu ska jag äta frukost, sen dra till ÖB och köpa kattsand. Sen är det plugg som gäller hela dagen coh kvällen!!



Lugn kväll

Åkte in till stan och köpte med mih sushi hem. Så sjukt gott, var länge sedan.
Annars blir kvällen lugn, alla är så inne i pluggandet så ingen vill ha kul... Men jag har förståelse för det, har en tuff tenta på onsdag och jag behöver också plugga en hel del så det rä det jag ska roa mig med ikväll. Går väl ner lite senare och köper lite godis och glor på en film. Men nu plugg först. Ska tvinga mig själv igenom nervsystemet så jag kan börja plugga på gamla tentor imorgon...


Good Morning People

Somnade sent som vanligt inatt, men sov faktiskt hela 6 timmar inatt så det är ok ändå. Gick till gymmet idag igen, fick sällskap av Emma och det är mycket roligare att träna två.

Nu är det snart duschen som gäller, ska bara betala några räkningar först. Hatar räkningar, kan man inte bara få allt gratis?! ;) Efter det ska jag dra till biblan och plugga lite. Får ingen ro hemma och jag måste verkligen, verkligen plugga som ett as nu!

White Chicks !



På 6an just  nu. Sett den massa gånger och den blir aldrig tråkig. So freakin' fun !

Aja, annars idag har jag vart och tränat, städat (hur kan mitt golv bli så satans smutsigt hela tiden? Dammsög ju för bara några dagar sedan...), vart och handlat massa mat, och så har jag försökt plugga endel. Men det går trögt. Jag känner mig trött på detta nu. Vill gå vidare, Men det är bara att sätta sig och nöta, nöta, nöta in i det oändliga.

Imorgon ska jag gå upp tidigt för Emma kommer och vi ska dra till gymmet. Bra start på dagen, man kommer upp i tid och vaknar till av träningen. Sen bara hem och sätta tänderna i boken igen... Får se hur kvällen blir, jag är som vanligt sugen på att gå ut. Men alla andra är så inställda på plugget, dock om man stannar hemma så är ju chansen ganska minimal att man pluggar på fredag kvällen ändå. Då kan jag lika gärna gå ut, men aknske ta det en aning lugnt så man ändå är pigg och akn plugga dagen efter.. Vi får se hur de blir. Men de känns som om det, beroende på de andra, lutar åt en tråkig hemma kväll.. Hatar hemmakvällar... Är ju hemma varenda satans kväll nästan så på helgen vill jag komma ut och ha kul, se folk och släppa alla tankar på pluggandet. I alla fall för ett par timmar...





Ripped all the flowers in the garden



Dagent låt: Volbeat - The Garden's Tale

(they even make danish sounds cool...)


Godmorgon Torsdag!

Ställde klockan tidigt idag för jag hade tid hos optikern. Nu hoppas jag han hittade rätt styrkor till mina linser så jag ser någonting. Helst bättre än jag sett det senaste halvåret.
Efter det tog jag en liten shoppingrunda på stan, hittade 3 par leggings, ett linne och en träja. Samt ansiktsrengöring och lotion. Hoppas på att få ordning på mitt ansikte nu, hittar aldrig någon bra dagcreme. Huden håller sig mjuk i ca 2 timmar sen blir den snustorr...

Nu ska jag ta mig till gymmet, träna core eller bara gymma. Beror hur det är med platser på passet. Hoppas min mage svullnar ner lite när jag tränar. Den är som en ballong, helt uppsvälld och gör lite ont.


Song of Today !



Bon Iver - FLume

This is one of my top 10 songs! I could listen to it on and on again !  Somehow it gives peace to my soul..

Är detta en bra idé med dagens låt lite då och då? Jag tycker det känns rätt kul, gillar när jag kommer in på andras bloggar och de tipsar om deras favoritlåtar..


Onsdag

Hade seminarie idag. Första seminariet sen jag började studera som verkligen kändes nödvändigt och lärorikt. Fick en helt ny känsla för hur vi ska använda våra kunskaper inför tentan om en vecka. Skönt !

Satt sen med Morine i den stekheta solen och åt en glass, så skönt med lite värme igen. Även om jag verkligen gillar hösten. Gillar att ha mössor och tjocka halsdukar på mig. Men sol och värme är skönt det med.

Ska dra en sväng till ica nu och hämta ett paket, är osäker på vad det kan vara. Antingen min Hives-poster eller ett par stövlar. Spännande. SKa passa på att köpa lite saker till middagen också. När jag ändå är där. Sen kommer kanske Emma förbi och vi ska gå och träna tillsammans. Om hon inte pallar så drar jag och tränar för mig själv. Måste ta tag i detta nu !! Kan inte skylle på förkylningen längre..

Happy moment !

  
If you have never seen One Tree Hill you better start right now !  Happy moment BIG times! I just watched the last episode and I can't wait for the next one.. Just 7 days from now...

You who read my other blog know that this one as well is gonna be alot of OTH, Mötley Crüe, The Hives and Nikki Sixx. Ha ha, I know what some of you think but i guess you have to live With that.

Btw, I should write an English blog, it is so much fun and i really hhave to learn more !


Song of today: Chris Cornell - Scream



Ha ha

Fick ett önskemål från en vän att jag ska skriva på engelska så han förstår vad som står här i bloggen. Så kanske jag ska anstränga mig lite och skriva några rader ibland på engelska. Variera mig lite.

Anyway, jag har en blogglust nu när jag startat om igen och det är kul att skriva. Skriva gör att jag får ut känslor, positiva som negativa. Har funderat massor kring det som hände idag och jag har svårt att förstå hatet. Jag vet att jag har haft endel svarta känslor i mitt liv men ändå kan jag inte se hur man kan skada andra människor! Jag hoppas han överlever sina skador, är så pass klar i huvudet att han fattar vad han gjort så han får leva med det i hela sitt liv. Sätt upp bilder på honom överallt så folk känner igen honom, jag vill att han ska lida för det han gjort. Om något motiverar dödsstraff så är det såna saker MEN jag tror dock inte på dödsstraff för fem öre! Därför borde han få lida emotionellt för de han gjort..

Hur länge till...?


Läste om detta i tidningen idag. Andra gången på ett år och nu dröjer det väl inte länge innan något liknande händer i en svensk skola. Det är så hämskt, detta är ju inget som händer i vår del av världen? Men tydligen. Varför? Hur ska man förebygga? Att det händer i Usa med deras vapenlagar, men här? Finland är ju ändå inte Usa och SÅ lätt är det väl inte att få tag på ett bra vapen? Eller?

Har tyvärr inga som helst svar.. Känner mest sorg och oro. Vart kan man känna sig trygg? Kommer även att tänka på det hemska som hände på mitt universitet i vintras när en lärare blev nedhuggen på universitetet och senare dog. Och då var det en familjefejd. Detta är elever som skjuter ner lärare och elever. Finns absolut ingenting som motiverar ett sådant problem. Ingenting löser sig bättre med våld. Någonsin!

Welcome !

Nu gör jag ändå ett nytt försök med det här med bloggen. Får se hur seriöst det blir eller om det bara blir sporadiska inlägg då och då..

enjoy !