Underbara söndag....

Mår fortfarande sådär, längtar hem och är skolträtt. Jag behöver lite julledigt nu faktiskt. Men bara 3 veckor till mamma och Rulle kommer och hämtar mig.

Adventsfika ikväll var det iaf, gott med glögg och mormors hembakade bullar. TACK! Sen pluggade vi endel. Har seminarie imorgon förmiddag som totalt hade glömts bort, eller kanske rättare sagt att vi förträngt det. Har nog aldrig varit såhär oförberedd till ett seminarie men man får ta det som ett inlärningstillfälle. Något lär jag mig ju alltid. Men från och med imorgon kommer tentaplugget börja. Jag kan inte lata mig mera, vill ju klara sista tentan innan jul. Skönt att jag klarade den förra om musklerna och skelettet.

Har första intropasset på nya jobbet imorgon, kommer kännas lite stressigt med mkt jobb nu dessa veckor men det är ju bara introduktionen sen kommer det lugna ner sig. Kommer kanske inte ens jobba ett pass per vecka sen och det kommer förmodligen gå i perioder. Vilket känns bra.

Nej nu ska jag göra sista uppgiften inför seminariet så jag iaf har lite att komma med imorgon...

God natt !

Julpynt

Mamma, Rulle och Susanna var här onsdag till fredag och det var supermysigt. Jag och min syster gick på fest på onsdagskvällen, sjukaste kvällen på väldigt länge. Ska inte nämna så mycket mer om den mer än att det spårade ut en aning.  I Torsdags tog vi en sväng till IKEA och sedan åt vi kinamat på stan.

Igår var det fest igen men hade dock inte så kul, var inte min dag helt enkelt. Var nog lite ledsen att min syster åkte hem. Saknar henne redan massa. Men som Elias sa: Jag får glädjas över att jag hade två underbara dagar med henne. Och vi ses ju snart igen när jag kommer hem två veckor över Jul.

Ikväll är det julfest här i området. Ålands nationen har "lilla jul" fest ikväll. Ska bli trevligt. Hoppas på en lugn kväll då jag har plugg att göra imorgon. Vi har seminarie på måndag vilket jag hade glömt och jag har inte uppgiften som ska göras så Helena kommer förbi tidigare imorgon så gör vi den tillsammans innan faddergruppträffen.

Mormor, såhär fint blev det i köket med gardinen och ljusstaken du skickade med. TACK !


Nytt Jobb!

Fick jobb idag! Som personlig assistent hos en kille i min ålder. Ska bli kul att börja jobba lite extra igen. Har 3 introduktionspass nästa vecka. Ska bli spännande.

Var på biblan i stan med vår grupp inför smärtseminariet och skrev ihop vårt arbete. Vi ska ta reda om hur man jobbar med Bild- och Musik terapi för att hantera och lindra smärta. Intressant men lite svårt att hitta bra information.
Sen gick jag och Helena  på stan, hittade lite leksaker till mina katter bland annat en laserpenna och när jag lyser med den springer de som yra höns efter den. Sen när jag slutar lysa så letar dom efter den. Så söta.

Imorgon kommer min syster och hälsar på! Saknar henne massa. Mamma och Rulle kommer också och det ska bli kul att ha alla här.

Lev livet fullt ut

Många vet nog inte detta men jag är världens kontrollfreak. Jag får lätt ångest när jag inte vet vart jag ska ta vägen med mitt liv eller vilka val jag ska göra. Jag skulle allra helst veta vad som kommer ske i mitt liv redan nu. Jag planerar gärna långt i förväg och redan nu har jag börjat fundera rejält, och få lite ångest över, vad jag ska göra i sommar. Ska jag åka hem? Stanna kvar här? Vart ska jag bo med mina katter? (jag har ju boende hos pappa där katterna får bo men vill jag bo på landet hela sommaren...?) osv, osv, Jag har så sjukt svårt att helt enkelt leva i nuet. Jag tänker på tok för mycket. Saker och ting löser sig alltid på ett eller annat sätt. Men jag vill gärna ha den här kontrollen och får smått panikkänslor när jag inte känner den här kontrollen.
Jag är en kontrollmänniska när det gäller mig själv, jag vill ha kontroll över hur jag gör, vad jag känner, vilka känslor jag visar osv. Jag har svårt att släppa loss och tänka utanför mitt eget mönster när det gäller mig själv.
Därför har jag lånat den här boken på biblioteket. Jag hoppas boken kan få mig att släppa lite på kontrollen och lära mig hur jag istället ska kunna njuta av livet fullt ut och sluta sätta en massa onödig press på mig själv i situationer när det inte behövs.

Vill även gärna läsa Tolle Eckharts andra bok, en ny jord, men det är sjukt lång kö till den på biblan. över 50 personer i kö på ett fåtal böcker. Önskar mig den i julklapp istället *blink blink*

Grattis!


Idag fyller min Farmor år. Hon skulle blivit 71.

Jag kan inte fatta att det redan gått 5 månader sedan hon dog.





3 dagar kvar

Hade en slapp Lördag igår vilket var jkäte skönt. Käkade chips, pluggade liiite och kollade sen på Beck på kvällen. somnade tidigt för att vara en Lördag, kl 1 hade jag slocknat. Sov tills halv ett nu så jag antar jag behövde sömnen.
Idag blir det snart frukost, sen ska jag plugga och har ett powerstep pass inbokat i kväll.

Imorgon har jag möte med en brukare, hoppas han gillar mig så jag kan få vikariejobb hos honom. Kommer vara nervös imorgon men det ska nog gå bra. Om det inte klickar mellan oss sa chefen att hon har flera alternativ.

Nej, nu frukost, är sugen på ägg men de tog slut igår och jag glömde köpa nya. Orkar inte gå till ica endast för ett paket ägg.

Skål! Tomten trippar på tå...



Ikväll kom det mer snö. Det som kom för ett par dagar sedan smälte bort men nu är det ett par centimeter och helt vitt på marken.

kom nyss hem från Coren, var en soft kväll med helena och hennes vän Ingela. Var ganska tomt ute. Blev en lugn kväll, andra bullar blir det på Onsdag när min siskommer. jag kommer tjata om detta varje dag men jag längtar så...


TGIF

Härligt att vakna upp och det är Fredag! Fick resultatet av psykiatri tentan igår. Min grupp klarade sig bra. Man kunde bara få G eller U och alla i klassen klarade G. Vi fick bra poäng i min grupp också, 50p av 54 (tror jag det totala var) vilket är toppen!

Nu äter jag frukost och ska nart till gymet. Vi ska köra lite kick n box. Måste gå om ca 10 min.. Lite stess..


Jag dör, seriöst !



Mötley Crüe, detta fantastiska band kommer till Sverige i Juni eller Juli nästa år. Och det finns inte en chans att jag inte kommer vara där! A dream can come true


Bra och dåligt

Vi börjar väl med det dåliga: Var hos tandläkaren igår ochdet upptäcktes att jag hade ett hål och ett början på hål. Behövde bara laga hålet det andra kunde avvaktas som tur var. Fick en tid snabbt, idag kl halv två. Ska bli spännande. Sen sa han att vi måste hålla mina visdomständer under uppsikt för de har det för trångt men det var inget som behövde åtgärdas just nu men i framtiden behöver jag nog dra ut i alla fall ett par av dem. Men det vill jag göra, mina tänder har blivit fulare sen jag fick visdomständerna..

Det bra: MIN SYSTER KOMMER OCH HÄLSAR PÅ MIG NÄSTA VECKA!. Det gjorde mig så sjukt göad att hon kunde få ledigt från jobbet och hänga med mamma och Rulle hit. Saknar henna så mycket! har inte träffat henne sen i början av Juli på farmors begravning. Men det blir så när jag bor 2 timmar hemifrån och hon har varit i USA i drygt 4 månader. Längtar nu, vill att det ska vara Onsdag idag :D

Annars igår så åkte jag till Helena efter tandläkaren och ett besök hos optikern (mina linser sitter aldrig bra...) hon lagade god middag och sedan kom några kompisar över och vi skulle gå på Music Quiz men vi missade halva eftersom vi glömde bort tiden lite. Hade så trevligt hos Helena. Men det var en lugn och trevlig kväll.

juletid



Det snöar en massa ute nu och det får mig att längta till julen!




Music quiz

Godagens!

Hade drygt två timmars föreläsning från 8.30-10.50 ca. SKönt med kort dag men föreläsaren är så trög. Intressant ämne man han pratar segt och svävar ut hela tiden, det kan vara inressant men inte när han inte ens hinner ta upp allt han ska.. Men blir väl så när man är så engagerad i ämnet.

Ska snart fixa mig, har tandläkartid vid 3 sen efter det ska jag till optikern och sedan hem till Helena. Hon ska laga mat till mig och sen ska vi på music quiz. Ska bli trevligt. Har inga mer föreläsningar denna vecka utan bara självstudier. Ska bli skönt att kunna sova lite på morgonen :D

Vill ha resultatet på rörelseapparat-tentan nu!!!


Excited

Åh, jag tror jag älskar den nya delkursen! Ni fattar inte hur intressant det är. Ok, idag var inte överdrivet, mest hur man ska lägga upp mötet med patienten och hur man ska se på symptom och diagnoser osv. Lite segt MEN imorgon ska vi börja läsa om Multipel Skleros bland annat. Sen kommer mer om neurogena sjukdomar. Jag är glad att en stor del av vårat framtida yrke är inom detta område eftersom det är superintressant. Ryggmärgsskador ska vi läsa om sen också.
Tyvärr, kanske man ska säga, är det hundra gånger mer intressant och roligt att läsa om det sjuka än om det friska.
Hade kort dag idag, bara två timmar. Våran föreläsare är överläkare, eller om han var någon övre chef, på en avdelning på USÖoch var tvungen att dra iväg på ett möte.

Nu börjar komma till den delen i utbildningen att jag inte köper kurslitteratur för att jag måste, utan jag köper för att böckerna är intressanta. Som nu till exempel, medicinboken som tillhör denna kurs har jag lånat på biblioteket och kan ha kvar den hela neurologidelen  men funderar ändå på att köpa den eftersom den är intressant och jag tror det kan vara bra att ha den längre fram, när jag ska på praktik och ute i arbetslivet. Beror ju i och för sig ad den kostar men det är så kul att ha kommit til lden här delen i utbildningen

tenta 2 avklarad

nu har jag gjort 2 tentor på 3 dagar och 3 tentor på mindre än två veckor. Good work måste jag säga ! Idag gick det super bra, kändes som det i alla fall. Grupp tenta is teh shit så att säga. Var verkligen sjukt kul! Satt i grupper om tre coh diskuterade fram svaren och lämnade in gemensamma svar. Trevligt och man hade hjälp av varandra. Sen stannade vi kvar efter och påbörjade lite smått nästa arbete. Letade litteratur osv. Vi i min grupp ska göra ett arbete om musik- och bildterapi. Och det ska vara inom smärta, för det är ett smärtseminarie. Kan bli intressant.

Nu är jag helt slut och det känns skumt med en kväll där jag inte har en massa pluggmåsten. Ska läsa lite i en bok bara och sedan göra lite sökningar på nätet. Så skönt. Nu kommer perioden då jag kan andas lite. Efterlängtad!

Nu ska jag äta middag, fantastiskt med pommes och grönsaker...

Godmorgon Söndag!

Kom upp i bra tid idag, mycket tack vare att jag hade tvättstugan vid 10. Borde städa men tar det i veckan. Försöka ta det stegvis, lite varje dag.

Annars har jag blivit förkyld. Fått hosta, är täppt i näsan och snorig. Plus det så har jag fått en inflammation i tandköttet runt en visdomstand. inget nytt alltså. Får se om det ger med sig, sköljer munnen med någon vätska. Annars ska jag till tandläkaren på onsdag så då får han spruta rent där. Lite nervös för tandläkaren. Inte för att det är obehagligt att gå dit, utan mer för att han ska säga att jag har massa hål eller annat som ska fixas och så blir det asdyrt. Pallar inte att betala massa tandläkaravgifter... Men vi får se. Skulle tränat powerStep ikväll men skippar det pga hostan. Vi tar en tur på gymet istället. bättre, då kan jag ta allt i min egen takt och behöver inte anstränga lungorna så värst mycket.

Blev bara en hemma kväll igår. Kände mig inte på topp. Var skönt ändå. Pluggade lite och kollade sen på American Beauty.

Best movie ever !!



The Boondock saints. Ni som inte sett den har verkligen missat något fantastiskt!


sugar, I'm going down

Har känt mig halvvssen hela eftermiddagen. Var helt slut när jag kom hem från tentan imorse. Försökte plugga lite efter att jag ätit lunch men ögonen gick i kors så jag somnade i soffan och sov i 2 timmar eller något. Skönt.
Är så himla täppt i näsan och känner mig nästan lite varm. Så jag skippar Alindas födelsedag idag. Hade tänkt bara gå förbi och säga hej och grattis men jag är ofräsch och dötrött. Orkar inte duscha och sminka mig så hon får klara sig utan mig på festen.
Måste plugga under kvällen också men nu ska jag kolla klart på madagaskar.


1 till tenta avklarad

Omtentan gjordes idag. Får se hur det gick.. Tror inte jag klarade mne man vet ju aldrig. Läraren har kontiga kriterier när hon rättar, lätt den strängaste av alla hittills.

Var på arbetsintrvju igår, som personlig assistent. Var bara och träffade hon som i så fall blir min chef och det verkade som allt gick bra. Ska träffa en brukare nästa vecka och om vi två inte klickar har hon några till som jag kan få träffa. Så jobb verkar det finnas ändå. Vill ha ett jobb dels för erfarenheten det för med sig, men även för att träffa annat folk och få miljöombyte från skolan och universiteets området. Tror även att jag kan utnyttja min tid bättre till pluggandet när jag har lite press. Nu har jag "för mycket" tid och jag blir då gärna ostrukturerad tyvärr.. Men kommer bara jobba som vikarie vilket passar mig utmärkt.

Nu idag ska jag plugga på psykiatri tentan som vi har på måndag sen fyller Alinda år idag så ska över dit ikväll ett tag. kommer nog inte bli någon utgång, backstage har i och för sig hip.hop kväll, men om jag dricker så blir halva dan imorgon bortkastad och jag har knappt läst på inför psykiatrin så jag måste läsa idag och imorgon massa. Därför blir det nog lugnt ikväll... suck.. hatar lugna helger..

polka dots fill the sky



The Libertines - What Katie did



Flowin'



Här är ett litet smakprov av vad jag och Emma var på för pass idag. Svårare än det ser ut men ganska kul.

Pluggandet annars går sjukt segt. Jag tror inte jag kommer klara omtentan på lördag för min motivation för att läsa på detta är lika med minus 100 eller något. Går bara inte, jag har kortslutning i hjärnan. Antar att det intensiva tempot vi haft hela terminen börjar komma till sin rätt nu. att inte ha en dag utan att tänka på plugg. Inte ens på helgen. Det är sjukt. Men klarar jag den inte nu så tar jag den till våren. Innan termin 5 måste allt vara klart, annars får man tydligen inte gå ut på praktiken - och det vill jag ju inte riskera. Praktiken är ju det man sett fram emot mest ju!


My little pony

J kom över igår och vi kollade på min favorit film The Boondock Saints. Han hade inte sett den och ja, den är awesome! Sen gick vi över till honom för jag hade inga mer bra filmer och jag tvingade honom att se på my little pony. Fast han sa att jag fick välja och den stora frågan är väl vad den filmen gjorde på hans data över huvudtaget? Men det var så sjukt kul. Jag garvade mig igenom hela filmen och han garvade åt mig hela filmen. "oh, i'm gonna use my magic horn..." hehehe.



Idag har jag haft skola från kl 9 till kl 4. Lång dag men psykiatrin som vi börjat med nu är jätte intressant så dagen gick rätt fort ändå. Fick G på min labbrapport också så det var skönt.

Nej nu ska jag kolla vidare på doctors och måste plugga en del ikväll också.



Sweet sunday...

Seg seg seg söndag. Försöker plugga men det går trögt! Läser mina anteckningar till omtentan på lördag men det är tråkigt att läsa samma skit en gång till. Tog en promenad till ICA nyss för att panta flaskor och köpa turkisk yoghurt och glass. Självklart när jag skulle hem började det regna. Typiskt. Inget paraply hade jag så jag var lagom blöt när jag kom hem.



Ska kolla lite greys anatomy nu och sen ska jag träna vid kl 6. PowerStep som vanligt på söndag kvällar. Undrar om det går någon bra film ikväll?


Resten av dagen


Snodd från efterfesten

Alinda ringde vid 12 och ville bjuda på frukost. Så jag pallrade mig dit och herregud vad det såg ut. Flaskor och allt över hela lägenheten. Men ingenting hade gått sönder och ingen hade spillt - fantastiskt. Hon och Kim var i full gång att städa sen åt vi frukost, kollade på mtv och kollade bilder från igår.
Hängde med dom in till stan sen och vi tog en fika, följde Kim till tåget (han bor i gbg) sen missade vi bussen tillbaka så vi gick en stund på stan. Hon är så go Alinda! Gick och filosoferade och snackade.
Åkte med nästa buss och jag hoppade av i Tybble och gick till Pizzan med Sofia och Morine. Dregglade lite över hetingen som jobbar där. Asså han ahr bara sån karisma och sexappeal. Jag och Morine vågar knappt kolla på honom när vi ska beställa eller när han dukar av bordet, vågar inte möta hans blick. Vi är så jävla fåniga jag vet...

Nu är jag hemma och snart kommer Helena. Vi ska glo på film eller något. Bara slappa. Sofia kommer nog över sen också hoppas jag.


Kim och jag tog en återställare imorse, haha. Eller inte. Mitt uppe i städningen.. Dom var, inte jag..


Alindas birthday




Posa då tjejer! Alinda hade som sagt födelsedags fest igår. Hon är världens gulligaste husmor. Alltid har hon fixat så fint, bjuder på snacks och har hög och bra musik. Igår hade hon till och med bakat tårta.
Började med ALinda, Morine, Sofia, Dodo, mig och några andra av hennes vänner. Paketöppning och hon blev glad för vinglasen Morine och jag gav henne.
Sen började det helt plötsligt ramla in massa utbytesstudenter (det var tre som hon kände som var på festen och de frågade om lite vänner till dom fick komma - såklart sa Alinda)  och det var askul. Många av dem kände jag sen innan och några läde jag känna bättre. Var sjukt mycket folk där, I Like!

Sen runt halv 12 gick vi till kåren som inte var topp 5 denna kväll. Det var inte tråkigt men inte askul heller. Var lite halv dåligt med folk och ja jag vet inte. Men förfesten är nästan alltid roligare än när man kommer ut på krogen.

 





This is me:

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Mörkblåa jeans, svart t-shirt och min lila/svarta spetsjacka.
Vad använder du just nu för skor: Ett par vita stövlar
Favoritfärg på kläder: Svart utan tvekan

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Helena
Du gick på stan med: Morine och Sofia
Skällde på dig: säkert mamma ;)

Senaste
Låt du hörde:
Någon på the voice TV imorse..
Film du såg: Wanted med Angelina Jolie m fl
Mat du åt: Pasta chicken alfredo
Kram:
Puss:
Känslan: Spänd inför ikväll
Resa: Hurghada
Dröm: Jag drömde att jga var hon i boken "PS I love you" och vaknade gråtandes
Boken du läste: PS I love you
Personen du träffade: De i klassen i skolan idag..
Personen du pratade i telefon med: helena
Personen du fick sms av: Morine
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig. Deras Sandwish is the shit!
Gången du var utomhus: För ett tag sedan
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: På min systers student
Saken du köpte: Godis på pressis

Om dig

Namn: Sofie
Ålder: 21
Smeknamn: Soffan
Sysselsättning: Studerar, umgås och festar
Bra egenskaper: Snäll, omtänksam, målmedveten
Dåliga egenskaper: Oorganiserad, humörsvängningar
Linje/klass: Arbetsterapeutprogrammet på högskolan
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: grön/bruna
Skostorlek: 39

Bandit Boat

Min vän Joel ringde nyss och erbjöd mig en plts med dom på bandit boat nu i helgen. De hade en biljett till övers. Åh, fatta hur kul det hade varit! Rock, live band och kryssning. Människor med samma musikstil och bara massa ÖS. Men tyvärr var det lite kort varsel och jag har igentligen inte råd. Både biljetten till båten och tåget till Sthlm går tillsammans på ca 650 kr plus allt man ska betala på båten. TYVÄRR: För jag vill, vill, vill. Kan någon skänka mig ett par tusen så skulle jag inte tveka.

Men har ju ändå en rolig födelsedagsfest att se framemot imorgon. Alindas fester är alltid sjukt kul! Och nu var det ju två veckor sedan vi var på kåren... Kåren we miss you ;)

Godmorgon Torsdag!

Kom nyss hem från gymet, träffade Emma där vid 11. Skönt ändå att komma upp relativt tidigt. Ska snart in till stan med Sofia och Morine. En vän till oss fyller år och ska ha födelsedagsfest imorgon så vi ska hitta någon present till henne. Ingen aning om vad men vi hittar nog något.

Kvällen igår var jätte trevligt. Åt världens godaste gorgonzola pasta. Sen gick vi vidare till Pitchers och satt där ett tag. Blev dock en tidig hemgång. Kom hem runt halv 12 vilket var superskönt. Kvällen var supertrevlig men det är skönt att känna sig på topp idag ändå.

Avklarat !

Nu är tentan avklarad! Vet ej hur det gick men det kändes bra, jag hoppas på att klara G iaf  men får veta om ca 3 veckor.

Ska snart dra in till stan med tjejerna. Vi ska till Paco's och käka och dricka öl. Ska bli mysigt och skönt att bara koppla av lite. Hoppas spänningshuvudvärken försvinner också. Men tog två treo så det släpper nog lite snart.


Today is the day

Tenta kl 14 idag.. Jag är nervös, jag som aldrig brukar vara nervös inför tentor. Är nog för att jag känner mig mer förberedd än jag brukar och tänk om det ändå inte skulle gå bra? Jag hoppas på bra frågor. Pallar inte med en till omtenta.
Men det ska bli så skönt när den är över, bara ta en lugn kväll. Tror vi skulle ut på stan och dricka lite öl eller någo ikväll.
För imorgon börjar ny pluggvecka. Omtentan som ska pluggas in, 15 november är datumet. I Die.. Jag längtar så mycket tills efter 17 November närgrupptentan vart då är jag "ledig" från allt hetsplugg. Då kommer det nog förhoppningsvis lugna ner sig lite. Visst vi har ett par seminarier men ingen tenta förräns 19 December.


3e November

inte hänt mkt alls idag... Pluggat, handlat, glott på TV. Ska plugga mer snart efter cityakuten.. Invigde mina nya skor idag. De är HÖGA och lite svåra att gå i så jag tog på mig dom när jag gick till affären. Det gick bättre coh bättre, kommer lära mig ju mer jag använder de, vill lära mig för de är sjukt snygga. Morine sa det också när hon va på besök tidigare nu ikväll. Vi förhörde varandra på muskler och lite andra saker. Längtar till onsdag när tentan är över och vi bara kan dra in till stan, dricka öl och softa...

Mysigaste halloween!

Brorsorna och pappa och Ann var på besök nu i helgen! Var supermysigt.  Har saknat dom massor för jag har inte träffat dem sedan i augusti.. Tobbe blev superglad för sina födelsedagspresenter. Han fick en klocka som inte var barnslig (väldigt viktigt...) och en tjocktröja (svart och rödrandig) som satt perfekt.

Kom nyss hem från gymet. Blev powerstep som vanligt på Söndagar. Skönt att träna, var jobbigare än vanligt. om det beror på att jag är lite förkyld eller om ajg tog i mer än vanligt kan jag inte svara på ;)

nu ska jag se hål i väggen, drica varm choklad och äta popcorn. Måste förbereda mig för imorgon, då ska det pluggas för fulla muggar inför tentan på onsdag. Jag ska bara klara denna, pallar inte med en till omtenta...


Fabulous Saturday!

Solen skiner, jag har sovit gott, Pappa med familj kommer idag. T.om hunden. Jag får äntligen pussa massa på mina små bröder som jag saknat så himla mycket. Det är första gången hela familjen kommer och hälsar på mig sen jag flyttade till Örebro för ett år sedan drygt.. Brorsorna var här i vintras med Susanna och pappa har endast hjälpt mig flytta. Endast och endast, men han har ju inte vart här och hälsat på för sakens skull. Ann har aldrig varit här så det är absolut på tiden.

Äter frukost nu, macka och ägg. Ska snart fixa mig och sen städa lite. Måste ta en sväng till ICA och köpa kladdkaka eller något, jag ska ha lite kalas för Tobbe som fyller 10 nästan söndag. Stora grabben!