Sämsta dagen på år!


Jag vet verkligen inte vad det varit med mig idag. Måste ha vaknat på helt fel sida för hela dagen har bara kännts grå och förjävlig. Hemtentan lyckades jag skicka in i tid ändå, efter att ha hängt på biblan mellan klockan 10 och tre. Men jag tror inte den är bra nog så jag räknar med en omtenta, allt annat är ett plus. Om ett par veckor kommer resultatet i alla fall.

Åkte in en snabbis till stan, köpte ett par nya "skinn"tights och en tröja bland annat. Lite tröst shopping är alltid bra.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan försöka sova så gott det nu går med fest på alla våningar och i alla hus omkring. Aaargh, jag hatar verkligen att vara hemma en fredag kväll! Men jag har inget val för jag ska upp ca 5.30 imorgon bitti och sedan jobba 16 timmars arbetsdag, så jag har inget val än att snart gå och sova. Tyvärr.

Önska mig lycka till imorgon för det är första dagen jag jobbar själv inom alla moment så det är såklart lite nerväst, men jag tror det kommer gå bra!


ja så att....

En halv dag senare och 4 frågor på tentan av 11 senare så är jag helt slut. Min rygg värker och jag känner en aning stress över tentan. Men det är helt enkelt bara att gå upp tidigt imorgon, ta med mig datorn och alla böcker till biblan där det inte finns något som distraherar mig. Då ska jag nog ha den klar på ett nafs.. Hoppas jag kan ju ändå göra.



Igår på förfesten...



Sandy hade photoshoot med mina kissar idag också. Och jag måste säga att de är de sötaste jag vet. Och jag får höra av många att de är speciella för att vara katter. På ett bra sätt alltså.
Ser ni Findus söta tunga som sticker ut lite på bilden. Jag vill bara äta upp dem. Fast det borde jag inte prata om då jag och Sandy häromdagen diskuterade scenen i Hannibal där han äter människohjärna (och när han bjuder ungen på planet), så kläcker jag ur mig att jag kan tänka mig att det smakar bra med hjärna.. Alltså inte en människas hjärna (eller vad vet jag förresten..), men det känns lite ofräsch att pröva.
Dessutom är mina kissar för goa för att ätas upp, jag skulle sakna dom för mycket!

Det är kul att jag och Sandy är så sociala med varandra, jag sitter i vardagsrummet och är i sovrummet. Vi kommunicerar via MSN och hon spelar låtar som jag lyssnar på...  Sandy det är sovdags nu!


Godnatt!




Hemtenta...

Veronica Maggio igår var galet, på det visaet att det var galet mycket folk. Kön ringlade sig lång och det tog en evighet att komma in. Men Morine och jag var bra på att tränga oss så tillsist kom vi in efter mycket om och men..
Men det var värt det, Veronica Maggio var galet bra och det var synd att vi missade ungefär hälften pga köandet men det vi såg var sjukt bra. Och då är jag ändå inget fan, men nu kanske jag blir.

Nu ska jag sätta mig och börja skriva på hemtentan som kom ut imorse. Jag har till klockan 5 imorgon på mig. Men först ska jag städa upp lite efter förfesten igår så jag i alla fall trivs i vardagsrummet och akn skrva utan störmoment. Sen ska jag kanske köpa lite mat.. Vi får se.

Puss!

Veronica Maggio ikväll !!



Den här sköna bönan ska vi se ikväll på Frimis. Vi vet dock inte vilken tid hon börjar spela men det lär ju inte vara för tidigt? Vi får forska vidare i det. För hon är bra faktiskt och jag hoppas hon kan sjunga live.


Måndagsbarn



Hiskeligt rolig måndag.. Jag är så sjukt trött, känner mig helt slutpumpad. Måste bero på sömnbristen från helgen. Tur då att jag är ledig från skolan tills Torsdag då hemtentan läggs ut. Har inte något speciellt att plugga. SÅ SKÖNT, första dagarna på jag vet inte hur länge där jag kan lägga skolan åt sidan mitt i en vecka. Välbehövligt. Jag behöver lite fritid eftersom jag ska jobba helgen som kommer.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och sedan antingen gå och sova eller kolla på en film på datan och vänta tills Sandy kommer hem. Hon är för tillfället min lyckliga inneboende.


Min Fina Farmor!



8 månader och 4 dagar sedan

(bilden är från min student 2006)


Hihihihihi

Ta första bokstaven i din mammas namn.

A. Jag hade sex med
B. Jag kysstes med
C. Jag hoppade i sängen med
D. Jag strippade för
E. Jag spydde på
F. Jag rökte på med
G. Jag slickade på
H. Jag gungade med
I. Jag sniffade på
J. Jag sprang naken med
K. Jag är förälskad i
L. Jag bråkar med
M. Jag har analsex varje torsdag med
N. Jag snuttade på
O. Jag dansade tryckare med
P. Jag myste i en koja med
Q. Jag låg undertäcket med
R. Jag slickade i örat på
S. Jag utnyttjade
T. Jag förfördes av
U. Jag är beroende av
V. Jag kissade på
W. Jag bajsade på
X. Jag hatar
Y. Jag tror på
Z. Jag åt upp
Å. Jag spottade på
Ä. Jag kliade på
Ö. Jag slet av kläderna på


Första bokstaven i din pappas namn.

A. En groda
B. En krokodil
C. En Pedofil
D. En kåt kärring
E. Ett ägg
F. En naken mullvad
G. Ett körsbärsträd
H. En bulldeg
I. En brevlåda
J. Min mormor
K. Kungen
L. Min före detta granne
M. En sexig modell
N. Min granne
O. Min drömprins/drömprinsessa
P. Min pojkväns/flickväns syster
Q. En utländsk
R. En rosa elefant En
S. En bisexuell
T. En banan
U. Stadens snyggaste kassörska/kassör
V. En snorunge
W. En brevbärare
X. En höna
Y. En pingvin
Z. En kattunge
Å. En fotbolls spelare
Ä. En lärare
Ö. En rektor


Den månaden du fyller år.

1. I en sjö.
2. På en oförglömlig plats..
3. I en godisaffär..
4. I badkaret..
5. På ett rosa flygplan..
6. I min bubbelpol..
7. På en parkbänk..
8. I ett skruttigt hus..
9. I en blå vattenhink..
10. På en nattklubb.
11. I mitt sänglöverkast..
12. I en soppskål..


Datumet du fyller år

1. För att jag ska äta ärtsoppa ikväll.
2. För att min morbror hatar kalsonger.
3. För att mormor har gula spetstrosor.
4. För att min säng är hård.
5. För att jag är kär.
6. För att jag e äcklig.
7. För att jag älskar sniglar.
8. För att jag tycker om att rulla.
9. För jag helt enkelt känner för det.
10. För att jag hatar dig.
11. För att du tvingade mej till det.
12. För att hon/han sa att jag var en tönt.
13. För att hon/han sa att jag hade fullt med hår under armarna.
14. För att jag är en fjortis.
15. För att jag älskar kebabsås.
16. För att solen är blå och himlen gul.
17. För att det är min högsta dröm.
18. För att min pappa är het.
19. För att min mamma är den snyggaste som finns.
20. För att jag är lesbisk.
21. För att string är så snyggt.
22. För att jag är så jävla omogen.
23. För att mitt liv är underbart.
24. För att tomten kommer på julafton.
25. För att jag det alltid blir fel.
26. För att du tycker om mig.
27. För att jag tycker om kebab.
28. För att jag är kär i kossor.
29. För att min systers brors son är bög.
30. För att jag inte orkar räkna matte.
31. För att jag är as bra på allting


Jag får då:

Jag hade sex
med en groda
på en parkbänk
för att min säng är hård

Helgen i bilder

FREDAG

 

Födelsedags fest för Alexsandra och sen spansk carnevalfest i Tybblelokalen. Sjukt kul kväll och alla var så fint utklädda!

LÖRDAG



Ja, det blev ju inte så många roliga bilder från Lördagen men det var sjukt kul också. Vi hade lite tråkigt så vi bestämde oss för att ha lite fest igen. Men det blev en liten skara men vi hade kul ändå!



carnival party

Dax att ta tag i kvällen nu! Jag och Sandy har precis avslutat vår första drink och jag ska nu gå och duscha och sedan klä på mig inför kvällen.. Jag och Helena köpte prinsesskronor idag att ha på festen ikväll. Spansk carneval fest. Kommer bli sjukt kul. Innan ska vi till Hola i min faddergrupp som fyllde år igår, så det ska vara lite födelsedagsfirande. Förhoppningsvis kommer blider imorgon :D

Pusselipussnuss

HAHA jag dog av skratt


Jag och Sandy har suttit hela kvällen och garvat åt fula fjortisbloggar. Alltså det är bland det värsta jag varit med om.
Gå in på dessa om ni vill ha er ett gott skratt. Det roligaste är att de är seriösa...


http://paulinadanielsson.blogg.se
http://desireenilsson.blogg.se (bästis med paulina, det säger ju allt..)
http://enibas.blogg.se (gå in under kategorin sex me up)


Jag har seriöst skrattat så jag fick andnöd, ont i magen och höll på att kissa på mig..




(för att byta ämne så kändes det som om tentan gick bra idag ;-D)


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Faktiskt så har jag världens bästa mamma. Bara så att ni vet!


I'm done!

Har pluggat klart nu. Tentan imorgon får gå som det går. Jag hoppas på "rätt" sorts frågor så jag äntligen kan klara den. Göra den en fjärde gång känns inte överdrivet lockande...

Förresten, idag var vi på Centrum För Hjälpmedel (CFH) och hade föreläsning om eldrivna rullstolar. alltså, det var så sjukt kul! Först ick vi igenom massa basic saker vi ska kunna och sedan åkte vi på rundtur med rullstolarna. Måste sett kul ut för folk vi mötte med 17 personer och en 10 elrullstolar som vi körde runt i.Såklart hann jag med att krocka med Marcus i min klass. Surprise liksom att jag råkade vara ouppmärksam...

Nej nu ska jag snart sova så ajg är pigg imorgon. Puss godnatt !


Godmorgon Onsdag!

Den jävla Findus har varit riktig jobbig imorse. Och i vanliga fall är det Brownie som är jobbig men inte idag. Findus skulle hoppa på mina tvättpåsar, krafsa på dörren och jama och ha sig. Då var ändå ena dörren öppen men av någon konstig anledning ville han ut genom just den som var stängd. Stackars Sandy som inte är van, jag kan ju lätt somna om efter och ibland märker jag det inte ens.

Nej nu ska jag göra mig klar och sedan till skolan. Vi ska öva förflyttningar och sedan jobba lite med Caset. I eftermiddag ska min halvklass ha metodövning med eldrivna rullstolar. Ska bli kul!

Och så skönt är det nu när det börjar bli ljusare. Klockan är bara strax efter åtta och det är redan ljust ute, plus att det blir inte mörkt förrän runt klockan sex ungefär. Våren är snart här, äntligen!


hej och hå...

Var på sista introt på jobbet idag. Så nu är jag redo att jobba själv i alla moment nästa helg. Hoppas det ska gå bra men det tror jag.

Var klar på jobbet vid halv ett ca och åkte då hem och sedan har jag pluggat och glott på Melrose Place. Lätt bästa serien från 90-talet, plus Beverly Hills. Städat har jag faktiskt hunnit med också. Har tänkt städa i snart en veckas tid och idag stog jag inte ut längre. Så dammsuga och skura så nu luktar det gott här.

Sandy flyttade hit igår också, kul med lite sällskap och idag gjorde hon köttbullar och makaroner åt oss, mums. Mormors köttbullar är så sjukt goda, även fast det är lök i!

Nej nu ska jag läsa lite läsloggar och sedan plugga vidare till omtentan på torsdag. Vet inte alls hur det kommer gå, jag har så svårt att få in det i huvudet så jag får helt enkelt hoppas på rätt sorts frågor ;)

Veckan som gått

  • Metodövningar: handrehabilitering. Så sjukt kul. Vi fick göra viloortoser, tumortoser, lära oss hur man lindar händer vid ödem plus föreläsningar om olika tillstånd som kan drabba handen.
  • Fest: tisdag var det Tybble-party. Det första och det var svenskt tema. Rätt kul, men tröttnade och drog till Sandy som för tillfället bor i huset brevid där festen var. Vad som skulle vara en snabbvisit blev till över en timme.
    Fredag var det dags för COREn. Jag, Sandy och Julia åt tacos och förfesta lite. Julia var inte sugen på att dra ut så jag ocg Sandy fortsatte själva. Typ tomt på kåren men vi träffade på Linus och hade ändå så sjukt kul. Lekte med lappar (de hade trafikljustema - rött för upptagen, grönt för singel) sen drog vi på efterfest med ett par spanjorer. De skulle lära oss dansa en spansk dans och sången gick typ såhär: "Sandy kom upp och dansa, svaja som ett palmträd.... soft soft sososo soft..." Vi dog tre gånger av skratt.
  • Jobb: Jobbade två och en halv timme i Fredags och sedan 12 timmar i Lördags. Alltid bra med lite extra pengar ;)

Annars så har det inte hänt så mkt mer i mitt liv denna vecka. Pluggat till läsloggen och läst en bok om fibromyalgi. Hur det är att leva med det, intressant bok faktiskt. Sen läste jag idag ett trögt kapitel i min feta bok som är på engelska. Ska också vara till läsloggen som ska in på tisdag.


Viloortos och tumortos


Lindning av hand vid ödem


Oh my god..


OM MIG
1. Namn - Sofie Madeleine Eriksson
2. Bor - Örebro
3. Syskon - Susanna, Tobias och Nicklas
4. Ålder - 21
5. Född - 4 Juli 1987
6. Ögonfärg - Gröna/bruna?
7. Längd - 1.67 ca
8. Sko storlek - 39
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - Kräfta
11. Hårfärg - Mörkbrun
12. Födelseort - Stockholm

DAGENS..
1. Låt - Mando Diao - dance with somebody
2. Saknad - Lite manlig kärlek..
3. Kläder - Klänning och leggings
4. Smink - alltid maskara och foundation
5. Underkläder - trosor och bh
6. Mat - fiskbullar, hummersås och ris
7. Köp - fika i skolan
8. Göra sen - plugga och glo på tv..
9. Godis - choklad och tablettask
10. Pinsammaste - ?

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Nej
2. Tycker du om godis - YES
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - varierar.. 2 kanske?
4. Äter du oftast nyttig mat - Nja... försöker äta grönsaker och frukt i alla fall..
5. Är du stark - Ja 
6. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Benen och armarna 
7. Tycker du att du själv är söt/snygg - Det finns ju de som är fulare;) men Ja oftast
8. Du ger mycket komplimanger till andra - Ja när de förtjänar det
9. Är du nöjd med ditt förnamn - Ja
10. Du tycker att du själv är smart - Ja, men alla har väl blond-moments
11. Vad är det sämsta hos dig - mitt ojämna humör som kan gå ut över fel personer
12. Vad är det bästa hos dig - Ärlig
13. Har du bra självförtroende - Ja, oftast
14. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - varierar
15. Du tycker om att vara med killar - Ja 
16. Känner du dina grannar - nej inte direkt
17. Vad har du för färg på dina underkläder - svarta
18. Använder du BH varje dag - Ja
19. Svär du ofta - Ja
20. Gillar du skolan - Ja
21. Har du någon gång skolkat - ja 
22. Spelar du något instrument - Nej 
23. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - 'Har provat massor men just nu bara gymet
24. Har du några tatueringar - ja, 5 st
25. Har du några piercningar - näe, näsan räknas inte riktigt
26. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - vet ej
27. Tycker du om djur - Älskar!

BRUKAR DU...
1. Sova - Ja
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej
3. Röka -
4. Snusa - Nej
5. Dricka - Ja 
6. Skada dig - Nej
7. Klä dig i svart - Ja
8. Hata folk - hatar ingen
9. Lita på folk - Nej
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - Ibland
12. Gå i skolan - Ja
13. Gå i kyrkan - Nej
14. Vilja dö - Nej

NÄR...
1. Åt du senast - Nyss
2. Läste du ut en bok senast - Någon månad sedan
3. Köpte du något senast - Idag
4. Svor du senast - Idag
5. Sjöng du senast - idag säkert
6. Klagade du senast - idag
7. Klantade du dig senast - ?

HAR DU...
1. För många vänner - Nej
2. Förföljelsemani - Nej
3. Någon annan psykisk sjukdom - Nej
4. Skadat någon - Nej hoppas inte det
5. Färgat håret - Ja
6. Några piercnings - nej
7. Några tatueringar - Ja
8. Egen dator - Japp
9. Gjort bort dig rejällt - Ja

ÄR DU...
1. Snäll - ja 
2. Snygg - såklart
3. Söt - helt ok
4. Lång - Lagom
5. Kort - nej
6. Klantig - Ibland..
7. Tönt - Nej
8. Tjock - normal
9. Smal - normal
10. Romantisk - njae..

Hur fint!



Jag älskar mina nya rosa fina skor. Nu saknas bara våren så jag kan använda dom.
Det är massa snö här, mer än ni tror. Såg att det knappt är någon snö hemma i stockholmstrakten? Hör är det inte bara snö utan kallt också..

Aja, hade bara halvdag i skolan idag, det var halvklass på eftermiddagen fick vi veta när vi kom, så nu ska jag ta tillfället i akt att plugga på celljöveln. Alltså till min omtenta.. 3 gången gillt nu så måste satsa. Digetionen och blodet är det jag kan minst, typ inte alls, så det måste jag fokusera på nu och sen plugga cellen och neurologin nästa vecka..

Blir litet party ikväll också, premiär för tybble-festerna ikväll med Svenskt tema. Blir dock lugnt för min del eftersom ajg börjar halv 9 imorgon och det är obligatoriskt = får ej missa!


Harrys

Yes, festen igår var skoj. Gick över en snabbis till grannhuset på fest men det var den värsta fjortisfesten någonsin så vi gick på en gång tillbaka till Helena. Sen drog vi till Harrys och jag gillar stället. 25 års gräns igentligen men det gick vägen ändå. I och för sig så var jag den enda under 23 så det var lugnt.

 

GRATTIS mormor!



Min fina mormor fyller 71 år idag! HURRA HURRA! Bilden är från Wallmans salonger förra året när hon fyllde 70. Mormor min syster och jag (plus mamma som inte är med på bilden) var där och såg föreställning plus åt god mat.


Ute i snön...

Tog en cykeltur till Willys, det tar väl ca 5 min men när jag kom ut så upptäckte jag att det snöade. Inte så det syntes men det kändes desto mer när jag cyklade. Men jag hade inget val, katternas mat är nästan slut. Och på Willys har de sådana bra 4 kg förpackningar som är billigare/kg än de 2 kg förpackningar som finna överallt annars.

Nu ska jag göra mat och sedan ta en dusch och fixa mig. Ska iväg till Helena ikväll igen och massa annat folk ansluter så ska vi förfesta lite. Får se om vi kollar lite på melodifestivalen och sen får vi se vart vi hamnar. Stället som vi gillar spelat dålig techno musik ikväll så det lär nog inte bli där.. Men finns tyvärr inte så himla mycket annat att gå till om man är under 25...

mums



Alltså, dröm! Ge mig en kille som liknar Ville Valo och jag skulle vara i himlen..


I wanna go out tonight...

Nej, ikväll blir det en lugn kväll. SKa nu strax åka hem till Helena. Eller först till stan och hämta mina linser (hoppas hoppas hoppas de är bra nu, pallar inte ed det här mer nu...) och sedan systemet och sen ska vi mötas upp vid ICA. Dock så ska vi inte ut ikväll. Vi ska laga mat, vi plus 2 (?) till. SKa bli mys. Första helgen denna termin jag inte hänger på Kåren. känns som om det är på tiden..
Men imorgon blir det utgång ändå. Det funkar inte me softar helger.. Inte en hel helg i alla fall. Vi vill ju ut och träffa folk.. Dansa lite. Men stan blir det imorgon. Säkert stället,, hatar att det är 25 överallt på de bra ställena. Då kommer man bara in om vi hänger med lite äldre, funkar inte när alla är under 23. Men stället funkar helt ok det med, fast beror ju på vad för musiktema de har den kvällen. Ibland har de psykotema, alltså någon musik jag inte gillar, och då är det inget kul...

Förövrigt satt jag och Helena och dregglade i HMkatalogen, på männen. Oh Lord.. HMkatalogen är the place att glo i tydligen.

The Hives!!!!!!




27/3-09 i Karlstad. Jag och Emelie. Så jävla underbart! Ni fattar inte vad jag längtar!
Kommer bli en fullspäckad Mars. Underbart!
  • Syskonen kommer 6-7 mars 
  • Mamma kommer 13-16 mars
  • 50 års fest för pappa 20 mars 
  • The Hives 27 mars                   
       

Filmkväll

Igår kom min faddergrupp över (jag är ju fadder för utbytesstudenter) och vi käkade pizza och kollade film. Vi såg the boondock saints vilket var väl sisådär 53e gången för mig men jag kan bara inte tröttna på den. Den är helt sjukt bra och det verkade som om de andra gillade den med. Jag är superglad för vår grupp, alla är så snälla och det var som jag trodde, i början var de lite blyga men nu flyter allt på hela tiden. Superskoj.

Så nu idag har jag färdigställt läsloggen som ska in idag och sedan glott på våra bästa år. Saknar ord om den serien, den är den sämsta ever ändå så kollar man och är halvt inne i det.. Skumt. Men så har det ju hållit på i 40 års tid..

Nu ska jag fixa mig och dra in till stan med Sofia. Jag ska även förbi optikern. Jag ser fortfarande dåligt i mina linser. Blir tokig på detta, det måste väl ändå vara meningen att jag ska kunna se bra på¨tavlan i skolan när jag sitter på första raden? Vilket jag inte gör nu.. Ska också hämta ut mina favorit skor som jag lämnade in på omsulning förra veckan.


Weeeihooo

Så nu var den helgen slut. Veckan gick sjukt sakta och sedan gick helgen fort som jag vet inte vad.. Men kul hade vi.

Detta hände:
  • Ålandsfest
  • Coren
  • Sandy (behövs inte sägas mer - skrattfest)
  • Efterfest hos mig till 4, crazy people men det var skojigt
  • Annan efterfest till 5 (?) somna vid 5.30
  • Pizza med Julia och Sandy dagen efter, äckelfest på tybble pizzan (dock va vi fräschare än vi förtjänade)
  • Helena firades
  • Förfest med Helena och Morine med Aqua, Spice Girls och låten om tarzan and Jane. Alla hits från mellanstadiet
  • Backstage, a k a Stället, med djungelmusik
  • Inget plugg..
  • Filmtime hos Sandy med kladdkaka

Helgen kunde inte vart bättre. Fredagen var sjukt kul och Lördagen va inte dålig den heller. Jag älskar helger, kan det inte vara helg lite oftare?!