Från min syrra...

1. Vad är klockan?   22.45
2. Ditt Namn? Sofie
3. Smeknamn?  Soffan
4. Piercing:  näsan?
5. Ögonfärg: Grön
6. Födelseplats: Stockholm
7. Favoritmat: Potatisgratäng o köööött!!
8. Någonsin varit i Kalifornien? Nej
9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper?  Nej
10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? äääumm...
11. Varit med i någon bilolycka?  Nej!
12. Krutonger eller baconbitar? Baconbitar helt klart!!
13. Favoritdag på veckan?  Fredag
14. Favoritrestaurang: hmm.. vet inte
15. Favoritsport: Fotboll
16. Favoritdrink: Bacardi razz, sprite och tranbärsjuice
17. Favoritglass: Nogger
18. Walt Disney eller Warner Bros: Haha... Disney så länge det inte är animerat..
19. Favorit-snabbmatrestaurang: Nancys
20. Vilken färg har din sovrumstapet ? ljusblå tyvär...
21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Aldrig kuggat!!
22. Vem fick du ditt förra mail ifrån? Susanna
23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? Gina Tricot
24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? dör...
25. När går du och lägger dig?  Alltid för sent
26. Vem kommer att svara på detta e-mail först? ingen för jag pallar inte maila det...
27. Vem av dom du skickat detta e-mail till kommer inte att svara: har som sagt inte mailat ngn.
28. Vilket tv-program missar du inte? Gossip Girl och One tree hill (bästa bästa bästa!!!!)
29. Senaste person du gick ut och åt middag med? Emelie
30. Ford eller Chevrolet? HAHA, hur ser de ut?!
31. Vad lyssnar du på just nu? Brothers&Sisters på Tvn
32. Vilken är din favoritfärg: Svart och Röd
33. Hav eller flod? Hav
34. Hur många tatueringar har du? fem
35. Har du någon gång kört slut på bensinen? Nä...
36. Katter eller hundar? Både och, jag vill inte välja!
37. Vilken tid blev du klar? 22:54

Twitter..

Jag försökte mig på det här nya, Twitter. Men fattar inte riktigt grejen.. Går väl ut på att skriva korta meddelanden om vad man gör typ.. Men det var inte så kul.

Aja, annars hade jag ett kort seminarie imorse och sen lämnade jag in min hemtenta. Skönt att ha det klart nu! Nästa kommer nästa vecka, suck.

Kom iväg och tränade vilket var skönt. Ska försöka hålla igång nu iaf 3 dagar i veckan och nu när det blir varmare ska jag försöka komma ut på promenader också. Mål måste man ha ändå.

Imorgon är det fältstudier, ska bli kul att göra annat än att bara vara i skolan. Se mer hur det fungerar på riktigt. Mindre kul är att blev placerad i Arboga, den minsta hålan..

Emelie!

Emelie är här över helgen. Hon kom i Fredags och då var det fest. En snabb förfest och sedan Kåren. Mycket folk och bra drag, enda sega var när musiken slutade fungera i ca 20 min..

Sen igår drog vi in till stan och shoppade lite och fikade. Sen blev det lugn kväll med god mat och godis samt två filmer. Patrik 1,5 och Desaster Movie. Båda var bra fast Patrik 1,5 var den bättre av dem. Blev extra sent ikväll på grund av tidsomställningen men nu är vi på banan igen och ska äta potatiskroketter till frukost.

Puss!

Fasiken också!

Vaknade upp någon gång mitt i nacken och kände hur nackspärren slog till.... igen. Suck, så nu kan ajg typ inte titta ner utan att det gör sjukt ont. Som tur är går det att titta åt båda sidorna och uppåt. Det värsta är när det inte går att vrida huudet åt ena sidan för då känner jag mig totalt sne.

Ska annars snart till skolan och skriva klart mitt Case, min hemexamination. Har inte så mycket kvar men det som är kvar är rätt jobbigt så det kommer nog gå bättre i skolan än hemma där jag har massor som distraherar mig. Nu ska jag nog bli klar på ett par timmar så jag kan gå hem och städa sen. Träna ikväll också och se om nackspärren släpper, lite grann i alla fall.

Fick USB uttaget till DVDn att funka igår och fyfan va soft det är att sitta och titta på mina nedladdade serier på TVn. Jag är förälskad!

Emelie kommer imorgon. Ska bli så jädrans kul! Har saknat henne massa, har inte setts sen jag var hemma över jul så det är ca 3,5 månad sedan!


Sandy is back in town!

Helgen var toppen. Fest, god mat, massa häng med familjen, gos med bröderna. Tur det bara är två veckor kvar tills jag kommer hem igen. Saknar mina bröder mer och mer ju oftare vi träffas, de är verkligen de finaste som finns på denna jord!

Efter att Sandy flytt landet till Åland i en veckas tid så har hon på nytt invandrat och förgyller just nu min kväll! Rödvin, choklad, facebook quiz och massa skratt. Jag gillar att hon bor här!



ojdå...

TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Alinda
Ja, en kompis puss.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Farfar
Ja min farfar...

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Ivona
blir väl i skolan någon gång i veckan...

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Emma Nilsson
Hon har ett sött sätt.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Johan Solem
Haha, mysko :p

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Bea
I stallet och sedan strax efter det började jag i samma klass i 7an som henne

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Dolline
Jag vet inte...

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Chris
hehe, nej nej. Bekant skulle jag nog mer kalla det...

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4 någon gång?
Ann
Ja det har jag nog, tillsammans med brorsorna kanske...

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Anna
Såklart jag skulle !

Pratar du med nr 45 ofta?
Linda Carlsson
Näe, ibland i skolan bara

KÄNNER DU NUMMER 1?
Adrien
Nja.. bekant kanske ..

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Andreas Helgesson
Nä, de e ja inte så sugen på

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
Annika Betnér
Vi går i samma klass, hon är skön!

HAR DU HÅNGLAT MED NUMMER 27?
Ing-Marie
HAHA, nä. min bästis mamma...

HAR DU ÄTIT MIDDAG MED NUMMER 11?
Carro
Ja, massor med gånger

HAR DU LEGAT MED NUMMER 34?
Johanna G
Haha nääääjdu

SÄG DET FÖRSTA ORD DU TÄNKER PÅ NÄR DU SER NUMMER 80?
Syster
MASSA KÄRLEK!!

Grattis Pappa!


Idag fyller min pappa 50! GRATTIS! Imorgon efter seminariet åker jag hem. Vi har världens bästa present till honom. Men det är en hemlis än så länge. Kan inte skriva ut det eftersom han ibland kikar in hit.
Ska bli skönt att åka hem men samtidigt lite stress. Har ett satans Case att jobba med i skolan och det går trögt. Jag har haft svårt att komma igång, men jag kämpar på. Det ska in om drygt en vecka så jag kommer hinna utan problem men motivationen tryter ibland, speciellt när det ska vara referenser inblandat.

Nej dags att fortsätta!


big love!



Mina bebisar! Förlåt men de två är verkligen, verkligen som mina barn. Jag blir så känslosam när det gäller dem, är inte alls så mycket så annars. Har skaffat kattvakt (tack Sandy för hjälpen att fixa) nu över helgen när jag åker hem. Jag mår lite dåligt över det. Jag VET att de kommer ha det bra och det är ändå bara drygt två dagar jag är borta men ändå... Jag tror att de ska tro att jag har övergett dem. Jag skulle aldrig överge dem, någonsin. Inte ens för en kille, är han allergisk får han antingen stå ut eller så funkar det inte ;)
Undra hur jag kommer bli om jag får barn på riktigt??


For the very first time !


Det känns som vår i luften. Solen skiner och det är varmt i solen. Jag akn faktiskt ha fönstrena öppna hemma utan att frysa ihjäl.
Igår var det Tybble fest igen, Frankrike var värdar denna kväll och det var galet kul. Hade tänkt att ta en lugn kväll med tidig hemgång men det slutade inte som tänkt. Blev väl bara 4.5 timmes sömn i natt men jag kom upp som planerat till skolan imorse. Så det var inga problem. Ikväll är det fest igen, Karri ska lämna Örebro för Finland igen så det är avskedsfest. Kommer bli kul, de flesta ska ut i stan sedanmen jag har skolan 8.30 imorgon så det blir ingen utgång för min del. Men festen kan jag ju alltid närvara på..


Inte bara jag som njuter av solen ;)


Woho!

Jag klarade min hemtenta! Det är sjukt skönt. Nu för första gången på ett halvår har jag ingenting som släpar efter. Jag har arbetat av allt och alla tentor är godkända.

Helgen med mamma var supermysig. Vi var på bio igår och såg Mammuth. Jag tycker den var bra för jag gillar Modyssons kritik han ger i sina filmer. Det hände som vanligt inte supermycket i handlingen utan den har sitt lunk, men den var klart sevärd.
Innan bion åt vi middag på ett sushiställe. Mums vad det var gott, länge sedan jag åt sushi.

Mysigt besök



Mamma är på besök nu sedan Fredags. Hur mys! Igår kom några vänner över och vi kollade på Melodifestivalen, åt fruktsallad, chips och godis. Rätt låt vann helt klart. Malena och Alcazar var mina favoriter.

Ikväll blir det bio. Vi ska se Mammut och innan dess gå och äta på ett sushiställe. Hoppas filmen är bra!


Onsdag


mitten på ny vecka. Den har gått rätt snabbt hittills. Mycket i skolan men nu ör vi klara med våra Case i alla fall för denna gång. Kommer nig nya snart. Har ett individuellt jag ska göra också, plus en läslogg till onsdag nästa vecka. Jag ska försöka komma igång med läsloggen idag.
Kan dock inte bestämma om jag ska gå och träna innan, jag känner att jag behöver för det var länge sen men jag har inte riktigt fått tillbaka motivationen och lusten. SÅ det lutar nog mer åt att jag tar en prommis till pressbyrån och köper godis och börjar på min läslogg istället...



Underbara Helg!



Jag har haft den underbaraste helgen på länge! Susanna tog med sig bröderna hit. Riktigt mysigt med en syskon helg. I går var vi och besökte Gustavsvik. Helt sjukt hur kul det var där, jag har aldrig varit med om liknande. Äventyrsbadet var helt galet. Vi var där i 5,5 timme. och badade säkert i 5 av dem. Galet. Sen idag var vi på ett lekland. Var inget för mig och Susanna men grabbarna hade kul, lekte så de blev helt svettiga.

Nu har de åkt hem för ett litet tag sedan och jag saknar dem redan. Gör lite ont i hjärtat faktiskt för de tre är verkligen de finaste jag vet. Jag känner mig fylld av kärlek och jag längtar tills jag kommer hem om knappt två veckor.

going to the cinema



Män som hatar kvinnor
ska vi se. Jag är förberedd på att bli besviken då jag tyckte boken var så äckligt bra. Men ska bli spännande att se, den har ju fått bra recensioner vad jag förstår? Mysigt ändå att umgås med mina närmaste. Och jag har heller aldrig vart på bio här i Örebro, då har jag ändå bott här i drygt 1.5 år... Bravo!


jaja

Klarade äntligen celltentan som jag gjort 3 ggr.. skönt!! nu kan jag bara sikta framåt. Fy vad skönt!

Kom hem från  Helena för en stund sen, rödvin och kladdkaka med henne och hennes granne. Mycket trevligt var det! Synd att bussarna går så psyko på vardagar som de gör- sista bussen går hem kl 11 ca från helena.. För tidigt, de kan ju åtminstonde gå till klockan 12..

Helgen spenderades som sagt till jobb och sista dagen var igår, för denna gång. jag käner mig äldigt nöjd med att ha jobbat 37 timmar på 2 dagar. Massa pengar!

Nja, har inte mycket mer att skriva... Sandy jag hoppas du är nöjd nu när jag uppdaterat!! PUSS



29 timmar...

Ja, nu är 29 timmars arbetshelg över. 16 timmar i lördags och 13 timmar idag. Men det funkade bra, lite långa pass bara så nu är jag slut i huvet. Men jag täner på pengarna ist ;)

Igår blev det ändå en liten snabbvisit på Victors födelsedags fest. Hade inte tänkt gå men James ringde och va utanför och tyckte jag skulle haka på, så varför inte. Jag var trött men det var ändå kul att vara lite social och träffa folk. 

Nej nu ska jag gå och sova, skolan börjar halv tio imorgon och slutar 12. Sen ska jag jobba mellan 15-23. Sista passet som jag har inbokat. Längtar till onsdag, då ska jag sova ut. Har inte haft den möjligheten i helgen tyvärr.